Borta bra men Persön är bäst!

Så nu äntligen efter dryga 5-6 månaders väntan på att huset ska bli klart så är de äntligen färdigt eller ja dock så är de ju små fix kvar köket kommer int försen om några veckor. Men skönt är de att äntligen få vara hemma haha.

Just nu så sitter ja o ser på Grey's anatomy med älsklingen det är 3 år o 9 månader idag thihi <3 så de blir o sova här o imorron ska ja väll hem o på freda så ska ja jobba ska bli skönt.

Igår så var ja då totalt hjärndöd för ja hade suttit hamnvakt i lövskärs båthamn o skulle sen på skolan så ja fick mig jävligt lite sömn, höll nästan på o somna vid ratten då ja körde hem.
Sen efter att ha halft sovigt sig igenom 2 timmars intensiv skoldag så tänkte ja fan va skönt de ska bli o få sova lite men då man är på väg hem ringer Anton B o frågar om vi ska dra iväg nånsväng så de vart de istället. Vi for runt o Kolla efter Bäver med Henke o Amelia.

Idag så var våran klass och vatten o jakt 2 bjudna på en aktivitets dag med omvårdnads 2-3 från kalix på att få göra lite olika aktiviteter o sånt. Så vi kom till nyborg på morgon kvisten o blev indelade i grupper o fick börja. De var ganska roliga aktiviteter man fick sig ju några skratt. Sen var ju då terrorn att vi var tvunga o rida, AHAHAHA men de var bara i bita ihop även fast älsklingens kusin satt och filma mig o påstår att de e youtube nästa ha vi får väll se.

Förra veckan så var ja med klassen på bäver jakt i jämtland. Vi skulle vara där i 5 dagar och vi såg alla framemot de o Kul var de har inte haft så där roligt på länge dock så är de mesta censur ^^
Fick också uppleva ett björnmöte dock så såg ja den aldrig men nog hördes den iaf haha vart nära på att man fick byta kallingarna ut o in. Totalt så sköts de 9 st bävrar. så de var ju bra statistik iaf.

Aja nú ska ja fortsätta goosa med älsklingen

Ha De

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0