Guess who?

Undrar om ni gissat rätt?

Japp! Felicia hära. Tyvärr så är Andreas väldigt dålig på att uppdatera. Ohja. Så nu är jag snäll och uppdaterar åt honom.

Han har klarat uppkörningen (med bil, Anna!) och har teorin den 5 maj, nästa tisdag. Jag kommer verkligen hålla tummarna. Men när han får körkortet kommer jag inte få en lugn stund för jag kommer vara orolig hela tiden att han ska köra ihjäl sig. Aja, nog om det.

Han har ju som sagt inget internet där han bor nu. Men om någon vecka flyttar han tillbaka och då hoppas jag att det blir lite mer uppdatering här. Ska ta och göra om hans design också. (när jag har tid)

Nu börjar jag engelskan så jag måste rusa.

Enjoy!
/ Felicia.


short update

Nu var de allt ett tag sen man skrev!

O anledningen är att vi fick vattenskada i huset i höstas så ja har fått bo i en lägenhet sen i december månad inge internet ingen kabel tv jippie fan så kul......

Men nu är de snart dags att flytta hem igen iaf ska bli skönt är ingen lägenhets människa om man säger så.
just nu så sitter ja hos älsklingen min och ser på tv o letar lite jaktfilmer på internet.

Eftersom det är 1:a april idag så har jag blivit lurad av min lilla skitunge som fick sin kära vän Anna att skriva att hon ramlat o slagit i svanskotan så hon måste med ambulans fara till sjukhuset. Dock så gick ja ju på de i början men efter några samtal som dom inte svarade på så började ja inse att de kanske var ett april skämt ja o så var de ju efter att ha gruvat ihjäl sig över om de va sant eller inte så kommer de sen ett litet sms där de stod " förlåt gubben men lurad! " ja då kunde man ju ändå pusta ut men tänkte va i helvete de skrämde då skiten ur mig i början. haha men så kan de ju vara. sen får man ett samtal från ett nöt i byn som påstår sig vara  i pajala, visst tänkte jag i helvete att du ska lura mig så efter ett litet tags diskutioner så lyckades danne då övertala mig om att han verkligen var där. så då ja sa jaha men kom till kalix. Då fick man höra denna ljuva plågande jävla fras APRIL APRIL din dumme fan.
Ja 2 gånger så blev man lurad o de va inom kanske 3 timmar. Oturs dag ja men nu hoppas ja att ja slipper mer utav dessa otroligt jobbiga april skämt.

Vi har ju börjat med Estetisk verksamhet nu o ja de e ju dock inte mitt favorit ämne speciellt då vi har bild.
Så vi ska måla varsinn tavla med målar färg satt hela förmiddan o funderade på vad man skulle kunna rita o sen slog de mig va ja skulle måla men de kommer sen va de blir för nå.

Men nu ska ja återgå till goosandet med gumman :)

vi hörs!

RSS 2.0