va kan man säga DE E 17 DAGAR KVAR!

Naaah känner abstinensen kommer allt närmare ooh snart är man 18 ;) är de nå o hurra över?
Visst man blir myndig bestämmer själv o så men visst de e ju bara en ålder:P haha

Kan ju börja med att den här dan har varit totalt fuckt up, känner att alla från klassen lär behöva terapi för resten av livet då man går ut 3;an haha åtminstonde jag. som skrocken att man lever längre om man skrattar fan ja lär ju bli lika gammal som en dinosaurie^^

De börja med att vi satt i klassrumme som vanligt o förberedde oss på o ha växt o djur liv men de visa sig att iställe för o ha teori så sku vi ut o kolla på nå jordmåner o skit ja ja vet inte va de e för ja har inte hängt med.
men men de börja spåra ur redan i klass rumme ingen kunde nästan sitta still alla dampa på o härja.
Men det hör nog till vardagen.
Nå väl så vi satte oss i bussen o där drog vi igång igen garva som fan åt all skit som man fick genomlida, är lite svårt o förklara man måste nog nästan delta.

Då vi kom fram te "skogen" så drog ja iväg några kottar på matti o dom dom blev lite ilskna o gav mig de välkända "evil eye".
Sen fick jocke nå anfall o garva så han nästan sket ner sig?
dels så fick ja ta några smällar på obekvämt ställe haha
Viktor tålde inte att ja satt o kasta kottar på han för o psyka han då han försökte visa hur bra han var på alal jordmåner o de men dom andra skratta bara men han tog de lite dåligt. undrar varför ?

sen drog vi till skolan o va så hungrig av dess like men de visa sig att de va fisk o vem gillar egenteligen fiskpinnar? o den dära äckliga vita såsen som luktar ve o fan. aja ja köpte mig nå kokosbollar o käka dom o satt undanskymd med dom berömda "specarna" dom som e smarta fast dom ser då ju int ut som nå smartness.
Nå väl knalla upp me nisse me H te spechuse o ja slog hans rekord i nå spel han har o han lär ju få en hjärtattack om han ens ska klara de för de e nog fan omöjligt. så vi får väll se då jublet kommer haha

Hade teori med morin vi gick igenom frågorna som vi har haft i häftet de gick faktiskt bra hade bara några fel men de gjorde inge eftersom att vi sku gå igenom de för att få rätta svaren o få lära oss frågorna på en gång så till nästa gång så spikar ja de nog ;)

Fick ju dock veta att ja bara fick 4/2 på nationella del 1 i matte behöver 13 poäng till nu imorron så är ja finally klar så ja ska gå igenom nå häfte ja har så ja jävla spikar de för ja är så less denna matte.

Efter man slutat så gick ja o Erik te sjukan för o få bästa platserna på bussen, Dock så kom han på att vi skulle leka "inte stöta mark"  o de e ju lite av 3-åringars göra men ja antog utmaningen o ja van för han fuska :P
Satte mig på bussen surra  me Älsklinge ett tag o sen lyssna ja på musik o snacka lite me simon han va så generös o gav mig de snus han hade kvar i sin dosa så dagens ros till han :) hahaha
ikväll så blir de nog o ta de lugnt kolla i häftet lite, för de verkar int va nån ute :S aja sommarn e ju snart här då blir de mer livat. För denna vinter har varit som i en zombie film inte en enda levande själ har vistats ute.

Börjar fundera när min lemp ska komma vill ju ha den snart nu så de blir o boka teori o de te körkorte hoppas de kommer nu i veckan :)

Imorron så blir de ju då nationella wish me good luck =) sen så vet ja inte va de blir vi sku nog skjuta på en skyttesimulator vi fått låna till skolan tjuvkika lite ida på den o den verkar brutal!!

Fick veta också att de e nästa vecka på tisda vi ska på ja "studiebesök" i Jockfall o kolla på timmrings stugan dom har där. har ju dock sett den million times då ja har stuga där. Så de blir nog o dra upp te stugan på sönda =) om nu nån ska va där uppe för ja pallar int o va själv de e lite små creepy där haha, Njaa men skönt o ha lite socialt sällskap. men ändå sooft o bara få dega hela tiden. Missar ju då måndan men de gör inge :P om ja nu får ledigt men de fixar sig nog.

Vi ska lämna in min brors cross också på lagning kolven o ringarna börjar bli lite slitna så den kommer vara som pigg som en ängel då den e klar :) de börjar ju bli dags nu o fixa den så de blir o köra i sommar.
eller ja min bror ska snarare köra köper ju en egen ;)

ska ta nån dag nu i veckan också o fixa i bilen min så fort min far har tid så:) ska försöka fota den o lägga upp nån bild då den börjar bli klar.
De blir mitt projekt arbete o ha under sommarn nu så ja får 60 timmars ledigt te hösten slipper ja sitte o göra de då. måste bara lägga upp min " projekt plan ", men no vet ja de fixar sig.

ja o så kan ja ju tillägga att vi va med i tidningen ida ni kan ju läsa mer på :

http://www.kuriren.nu/lokalt/?ort=360857&articleid=3625159

fan de vart mycke skriverier idag måste ju har nå fel brukar int skriva så här mycket....

Men men kanske gör en short update innan ja går o lägger mig.

Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0