15 days to go =)

Joo fan nu är de endast 15 dagar kvar nu börjar de kännas ordentligt ;)

Den här dan har varit lite vild av sig har blitt lite mobbad faktiskt dom tog min kära älskade mössa o kasta runt den men ja fick tag på den tillslut efter kanske 10 min:P Drog en brottnings match mot Arvid vet inte vem som van egenteligen eftersom att ingen ramla på backen men han lyckades på nå sätt o träffa min nack kota så ja har haft ont som bara fan i nacken ida har nästan fått luta på den som nå cp. haha men men så går de.

På torsda nästa vecka så ska vi ha en klassfest eller va man nu ska kalla de för vi går ju på praktik måndan efter så De ska bli jäävligt nice :)

Sen så har min mage varit konstig vill som till o spy hela tiden:S o de va ja ju dock tvungen på skolan inte trevligt men va ska man göra.

Har skjutit på skyttesimulator ida också de gick prima fint :) fick 10 av 10 duvor så är ganska nöjda :)
Fick ju reda på att ja inte klara nationella o de e ja då förbannat less över 3 jävla poäng ifrån men men ska bara göra nån komplettering så ja e klar me de =)

Ida så har vi fått göra 2 häften med en massa frågor o de märks att man kan lite om olika grejjer man ska göra te ett viltvatten men vi lyckades fixa alla frågor om dom nu e rätt, Vet  inte om ja ska te skolan imorron men lär ju få höra om vi klara de eller inte.
Sen så sitter man på helspänn o hoppas att tippet ja henke o matti har gjort ska gå igenom inte så dåligt o få 450 kr ;)

ida så har ja varit me Felicia också de va mysigt vi käka mat o spela guitar hero 3 har börjat o spela på medium de går faktiskt bra men de e svårt:S har inte så bra motorik i fingrarna så ja blandar lätt ihop dom på knapparna haha.

ja o viktor W skicka också ett mejl ida om en praktik plats te hösten på norma de ska bli jäävligt kul om vi får komma dit. sen så kanske de blir öster malma men de e inte säkert än vi får ta o höra av oss dit.

Dan var ganska skön på förmiddan hade lite timmring med magnus för han behövde hjälp o fixa till de sista så de va skönt o få lapa sig i solen ett tag ;) Dock så har de snöat ida men som tur är så stannar de inte kvar

O de blev inte o fa te stugan heller kanske skrev de igår vette fan kommer inte ihåg, men de e lite till en besvikelse de hade varit roligt men men ska fa dit så fort de bara går saknar verkligen de stället, undra om man ska flytta dit o bo där över sommarn för vintern e för dyster  o nu då bensinen e så förbannat dyr så är de int lönt o köra skoter heller för de har man då int råd me :P

O så har ja fastnat för en låt kapten röd - stjärnorna finns här förbannat skön låt LOVE IT!

Så imorron blir de skola eller så blir de o va hemma får se hur man känner sig i magen hoppas dock de blir bättre för vi får palt imorrn =)

Aja Hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0